DANSĂM ÎN PLOAIE?

 

Betty și Alex? Mirii perfecți! Cei doi au ales să trăiască la maxim ziua nunții. Au apelat la serviciile unui event planner și au fost relaxați în privința organizării, care a fost la superlativ, din toate punctele de vedere.

Dacă ne întoarcem cu câteva săptămâni înaintea evenimentului, ne amintim de ziua în care ne-au anunțat că trebuie să schimbe locația petrecerii. Aoleu, am zis! Dar cum uneori un rău aparent face loc unui aspect mai bun, bine că s-a întâmplat așa! Nunta s-a desfășurat într-un loc frumos, colorat, plin de viața, unde singura variantă era să te simți minunat - camping-ul Sandalandala.

Au optat pentru doi fotografi, am fost în echipă completă, deci am avut toate motivele să ne bucurăm de ei, de emoțiile și momentele lor și să dăm tot ce e mai bun pentru a le pune amintirile la loc de cinste.

Ziua  a început cu o ploaie torențială, la care nu se aștepta nimeni. Zecile de încurajări de genul "ăsta e semn de bogăție" deja iritau mirii, pe bună dreptate, fie vorba între noi. I-am încurajat că indiferent de vreme, o să iasă ceva fabulos. Exact așa a fost!

Haideți să vedem în imagini povestea lor dintr-o zi minunată de 25 mai!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.