DANIELA - MATERNITATE

 

Sarcina este o perioadă incredibilă în viața unei femei. Da, aproape că nu îți vine să crezi minunea prin care o nouă viață ia contur în interiorul tău. Este singura dată când două inimi dau putere aceluiași corp. E minunat.

Așa este și Daniela, minunată. Burtica ei ascunde o nouă viață, gata să pășească în lumea asta mare. Ea și Cristian, soțul ei, au vrut să păstreze amintirile frumoase pentru totdeauna, să îi bucure peste ani și să își amintească cu drag de clipele acestea. Am realizat o sesiune foto de maternitate în aer liber, că doar ne permite vremea. Am creat imagini bazate pe legătura dintre ei, care ne-a inspirat.

Sunt atât de minunați împreună, încât a fost o bucurie să îi fotografiem. Iată povestea lor de viitori părinți!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.