IOACHIM

 

Ioachim este al treilea băiețel al familiei, mare bucurie! Știm că primul lucru care vă trece prin minte este - Soacra cu trei nurori - dar până acolo, vă mărturisim că starea de la acest eveniment a fost una deosebită, creștinarea micuțului Ioachim a urcat emoțiile până la inimă, până la lacrimi de bucurie. Orice copil este o binecuvântare, o viață nouă, un suflet nou, gata să răzbească în lumea asta mare. Ioachim, îți dorim să ai o viață luminată de tot ce este mai bun și să fii mereu înconjurat de aceeași dragoste și armonie.

Ne bucurăm să fim fotografii familiei voastre!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.