Wedding Day

 

Cristina și Bogdan ne-au vizitat la studio pentru a povesti despre nunta lor. Așa hotărâți? Nu am mai văzut!

Știți că start-ul în tot îl dă femeia, așa că vă împărtășim un secret. Cristina ne-a ales ca fotografi înainte de a-și cunoaște soțul. Da! Ați citit bine! Ne-a văzut la o altă nuntă în urmă cu trei ani și a decis pe loc. Vă dați seama cât de măguliți am fost la o așa poveste.

Cristina dragă, îți mulțumim pentru încrederea acordată nouă și ție, Bogdan, pentru cum ai fost părtaș dorințelor soției tale. Vă dorim să fiți mereu la fel de uniți, iubăreți, zăpăciți și cu zâmbetul pe buze!

Îmbrățișări și gânduri bune,
Alina și Liviu
(Dual Photo)

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.