DE LA MARE, LA RĂCOARE

 

Am ales un titlu nostim, să facem haz de necaz, că doar știți cum e când trece beleaua, te amuzi! Să trecem rapid prin povestea lor cu bucluc!

Andreia și Doru au stabilit nunta undeva în Mamaia, pe malul lacului, o locație foarte atractivă pentru un eveniment în aer liber, în toiul verii. Au venit la birou la noi, am câștigat rolul de fotografi la nunta lor și ne-am bucurat să fim alături de așa oameni frumoși.

Înainte cu câteva luni de eveniment, a sunat telefonul cu vestea aparent tristă. Ce credeți? S-a schimbat locația, gazda neserioasă, mirii dezamăgiți, dar să nu intrăm în detalii. Vai, dar ce bucurie că a fost așa! Noua locație? Plecăm la Bușteni! Zis și făcut!

Uite așa cu Damian (fiu de fotografi)după noi, cu bonă la dublu (bunicii) și cu poftă de fotografiat mirii la munte, am plecat la nuntă. Vă imaginați o super nuntă de 29 persoane cu tot cu staff, cu view la splendoarea muntelui? Acolo am fost noi fotografi, genial! Pregătirile, petrecerea, cununia religioasă. ședința foto din ziua nunții, totul acolo!

Lasăm imaginile să vă spună mai multe despre Andreia și Doru! Și nu, nu am greșit numele Andreiei, e special, se scrie cu "ie".

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.