"DA" ca-n golf

 

Raluca și Cosmin sunt din Galați. Povestea lor  frumoasă de iubire a căpătat contur oficial la malul mării, la Restaurantul Golful Pescarilor. Cei doi și-au invitat familia și prietenii într-un cadru de vis, pe plaja din Agigea, la cel mai luxuriant restaurant pescăresc din Dobrogea.

Am fost acolo când au zis DA, fotografi într-o atmosferă parcă desprinsă dintr-o insulă exotică. În așa condiții, să tot lucrezi și să savurezi minunea de a fi fotograf.

Fie vorba între noi, suntem obișnuiți cu locația  minunată pe care au ales-o mirii, pentru că fotografiem des @Restaurant Golful Pescarilor. Dar chiar și așa, de fiecare dată ne simțim într-un loc nou, de top, fresh, gata să îți satisfacă capriciile culinare și peisagistice.

Restul descrierii e scrisă cu pasiune în fotografiile de mai jos. Enjoy!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.