O viață colorată

După o vizită la studio, s-a concretizat și prezența noastră în calitate de fotografi la nunta Dianei și a lui Mihai. De multe ori, explicăm mirilor că alegerea fotografului nu stă doar în consultarea unei oferte și decizia în funcție de preț. Ar fi ideal să vă cunoașteți fotograful, el vă va fi alături cel mai mult în ziua nunții. Un alt aspect important este albumul foto, e cam tot ce vă rămâne în urma tevaturii organizării evenimentului. Detaliile contează, așadar verificați materialele folosite, calitatea printului și genul de grafică pentru colaje.

Revenind la nunta noastră, ne amintim cu bucurie că am participat la un eveniment cu multă emoție. Cine nu iubește emoția pură, fără măști, care iese la suprafață atât de frumos într-o zi specială? Astfel de momente e minunat să păstrezi în albumul de amintiri pentru o viață.

După ce au văzut un preview al imaginilor surprinse în ziua nunții, Diana și Mihai s-au hotărât să opteze și pentru ședința After wedding. Cum sunt ei? Tineri, frumoși, plini de viață și gata să pornească mână-n mână pe drumul familiei.

Hai să îi descoperim mai mult pe Diana și Mihai în fotografiile de mai jos!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.