Nunta lor

 

Momentul întâlnirii cu Ghiuler și Iselin a fost de-a dreptul amuzant. Știți de ce? Pentru că Damian (fiul nostru) își făcea somnul de frumusețe în mijlocul biroului. Este scuzabil, datfiind că avea doar câteva luni și mirii au ajuns mai devreme cu 30 minute. Și iată-ne la prima întâlnire la care participă și bebelușul nostru de la vremea aceea. Credeți-ne, nu ai cum să uiți o așa experiență!

Întâlnirea la birou s-a finalizat în cele din urmă cu semnarea contractului și rezervarea noastră ca și fotografi la nunta lor. Astfel că, într-o zi frumoasă de toamnă, am participat la o nuntă deosebită, clasică, cu note boeme și emoții mari. Protagoniștii? De o eleganță desăvârșită. Numai de drag să îi fotografiezi!

Ședința foto din ziua nunții ne-a lăsat mărturie o serie de imagini rafinate. Pregătirile și petrecerea s-au desfășurat în prezența celor dragi și au făcut posibile filele din albumul pentru o viață.

Haideți să vedem nunta lor prin ochii noștri!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.