Wedding

Călătoria în calitate de fotografi la nunta lor a început tot la studio. Odată ajunși în micuțul nostru studio, mirii pleacă cu contractul semnat și entuziasm. Ei vor fi următoarele personaje principale în albumele minunate ce se găsesc pe raftul nostru.

Manuela și Silviu și-au organizat singuri nunta. Simplitatea și bunul gust au caracterizat evenimentul lor. Au avut încredere în noi și a fost perfect. Atunci când mirii “ne dau pace” și se încred în implicarea și stilul nostru, e minunat.

După o nuntă clasică, tradiținală, am ieșit în Mamaia la sesiunea After wedding. De data asta, au înlocuit buchetul miresei cu baloane colorate. Au renunțat la pantofii de mireasă și de mire și au încălțat tenișii. Să vă mai spunem că Manuela și-a desprins părul? Sau că am avut bafta să găsim o trambulină uitată prin stațiune?

Imaginilie vă povestesc mai bine!

Hai să-i vedem!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.