Best of 2019

 

Este momentul perfect să vedeți un film cu fotografii de nuntă din 2019. De ce? Acum aveți timp să deveniți buni organizatori pentru evenimentul vostru, dacă nu cumva ați apelat dinainte la un event planner.

Am auzit în ultima vreme numai termeni de panică, cum ar fi nunta în criză, nunta anulată, nunta amanată, povești cum că nu o să mai onoreze invitații nunta voastră. Fiți calmi!

Inspirați o gură de aer curat, chiar și de la fereastră, și gândiți-vă ce puteți scoate mai bun din asta! Poate până acum nu aveați suficient timp să vă organizați în detaliu evenimentul, poate ați făcut unele alegeri doar ca să le bifați, acum e momentul să evaluați totul și să definitivați alegerile. Legat de invitați, cine trebuie să vă fie alături în momentele importante, va fi. Pandemia trece, lucrurile vor reveni la normal, important este să regândiți rapid și mai bine evenimentul.

Dacă amânați nunta pentru că era programată în luna mai, de exemplu, căutați o dată disponibilă anul acesta, chiar dacă optați pentru o zi de vineri sau duminică. Vorbiți cu reprezentantul de la restaurant, spuneți-i ce vă doriți și sigur găsiți o soluție împreună.

Dupa perioada asta de încercări de tot felul, povestea voastră continuă și oficial, da, vă căsătoriți! Fiți optimiști, că astfel ideile voastre înfloresc și se nasc decizii benefice! Toți furnizorii de servicii de calitate au găsit deja soluții să vă ajute, sunt pregătiți să primească propunerile voastre.

Gânduri bune și vă stăm la dispoziție dacă aveți nevoie de idei.

Ne vedem la nuntă!

Cu drag și dor de duca,

Alina și Liviu

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.