LOGODNĂ

Marilena și Sebastian au primit referințe bune despre fotografii lor, direct de la nași. Dar cum nu poți lua o decizie până nu treci prin filtrul tău, au venit la birou să ne cunoaștem. Minunat! Am pus la cale cununia civilă la câteva zile distanță și fotografiile de la acest eveniment au fost decisive. Următorul pas a fost să semnăm contractul pentru eveniment. Gata, suntem fotografii lor de nuntă!

Dar cine se gândea că vine pandemia?

Nunta ar fi fost în octombrie 2020, dar s-a mutat în iulie 2021. Sperăm că până atunci uităm de izolare, pandemie, covid 19, ordonanțe militare și toate elementele care ne-au umbrit libertatea și desfășurarea firească a lucrurilor.

Hai cu nunta!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.