LOGODNĂ

 

Un eveniment frumos, într-un loc deosebit din zona capitalei, o zi călduroasă de vară și oameni frumoși însoțiți de emoție cât cuprinde. Cam așa ne amintim de logodna Tatianei și a lui Ciprian.

Chiar dacă nunta lor s-a mutat în 2021 din cauza pandemiei, în 2019 au avut cununia civilă ca eveniment separat, organizat cu deosebită atenție la detali. S-au bucurat cu cei dragi alături și au marcat astfel începutul oficial al drumului lor împreună.

Este o idee bună să organizați separat ziua cununiei civile, dacă vă doriți să fie două evenimente separate. Fotograful și videograful vor fi acolo, dacă le comunicați din timp și au disponibilitate. Vă recomandăm să fiți cât mai liberi în ziua nunții, să aveți timp să savurați ziua voastră unică.

Ne vedem la nuntă, după pandemie!

Așteptăm cu nerăbdare să fotografiem din nou momente din povestea voastră de iubire, pe curând!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.