Liviu: +40 722 433 672   sau   Alina: +40 724 051 925

Ana Maria și Cristian

Ana-Maria și Cristian

DRAGOSTEA SE CITEȘTE PE CHIPUL LOR

După cununia civilă superbă organizată cu două săptămâni înainte de eveniment, Ana și Cristi ne-au invitat în povestea lor pentru a fi alături de ei la nunta propriu-zisă. Ceremonia religioasă și petrecerea au avut loc în București, într-o zi ploioasă, care a fost însorită de zâmbetul mirilor și de căldura cu care tratau atât oaspeții prezenți, cât și fiecare moment al lor.

Fotograf nunta

Ședința foto de la pregătiri s-a desfășurat într-o atmosferă emoționantă, dar și haioasă, la care toți apropiații au contribuit cu bucurie. Domnișoarele și cavalerii de onoare și-au intrat în rol, au susținut mirii și au echilibrat emoțiile puternice ale familiei, gata să atingă cele mai sensible zone din suflet. Sosiți din Constanța, București sau din alte orașe ori state,  invitații au format gașca perfectă de rude și prieteni participanți la nunta mult-așteptată fiind activi în toate momentele și savurând bucuria transmisă de dragostea celor doi.

fotograf constanta
fotograf constanta
fotograf dualphoto
fotograf dualphoto

Vezi Galerie Foto

Click pentru a vedea pozele.

Începe plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne.
Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925
Liviu +40 722 433 672
Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


fotografie-profesionala-constanta

Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment

WhatsApp chat