Liviu: +40 722 433 672   |   Alina: +40 724 051 925

Andreea și Liviu

Andreea și Liviu

PRIMUL PAS SPRE O VIAȚĂ COLORATĂ ÎN DOI

Andreea și Liviu sunt un cuplu complex, ne bucurăm că am participat la cununia lor civilă, că am gustat din iubirea lor decorată în voie bună, culori tari și frumoase, soare, mare, oameni dragi alături, îmbrățisări calde și o sumedenie de alte sentimente frumoase.

sedinta foto Balul bobocilor constanta

În Constanța a fost încălzirea de dinainte de nuntă, unde mirii și apropiații s-au familiarizat cu echipa foto, ceea ce e important pentru toată lumea.

Atunci când fotograful cunoaște mirii câtuși de puțin, e simplu să anticipeze anumite reacții, asta contribuie la o mai bună comunicare și e important ca și fotograful și mirii să fie relaxați în colaborarea lor, pentru rezultate mai bune.

sedinta foto Balul bobocilor oferta
sedinta foto Balul bobocilor oferta
sedinta foto Balul bobocilor pret
sedinta foto Balul bobocilor pret

Începe plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne.
Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925
Liviu +40 722 433 672
Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


fotografie-profesionala-constanta

Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

Folosim atat cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor, precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
Accept
Setări ×
×