Liviu: +40 722 433 672   |   Alina: +40 724 051 925

Cristina & Claudiu

Cristina și Claudiu

PICĂTURI DE PLOAIE ȘI IUBIRE

Cristina și Claudiu se iubesc atât de mult! A fost primul lucru pe care l-am observat încă de la prima vedere. Trebuia să se concretizeze această scânteie, așadar, cei doi au hotărât să se cunune, urmând ca anul următor să aibe loc și nunta propriu-zisă.

fotograf Banchet pret fotograf Banchet oferta fotograf Banchet constanta

Semnarea actelor și celebrul “DA” au fost urmate la câteva zile distanță de o ședință foto care să le amintească de momentele unice. Am ales împreună o zi care s-a dovedit a fi tare capricioasă. Am tot așteptat să se rărească picăturile de ploaie sau măcar să se mai îmblânzească puțin aerul, vântul, dar nu! A trebuit să ne luăm inima-n dinți și să trecem la treabă. Amintirile rămase sunt mult mai calde și mai frumoase decât senzațiile și temperatura de atunci. 🙂

fotograf Botez pret fotograf Botez oferta fotograf Botez constanta
fotograf Botez pret fotograf Botez oferta fotograf Botez constanta
fotograf Logodna pret fotograf Logodna oferta fotograf Logodna constanta
fotograf Logodna pret fotograf Logodna oferta fotograf Logodna constanta

Începe plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne.
Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925
Liviu +40 722 433 672
Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


fotografie-profesionala-constanta

Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

Folosim atat cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor, precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
Accept
Setări ×
×