Liviu: +40 722 433 672   |   Alina: +40 724 051 925

Nuntă Ana-Maria și Cristian

Nuntă Ana-Maria și Cristian

DRAGOSTEA SE CITEȘTE PE CHIPUL LOR

După ce au organizat cununia civilă frumoasă înainte cu două săptămâni de eveniment, Ana și Cristi ne-au invitat în povestea lor pentru a fi alături de ei la nunta mare. Cununia religioasă și petrecerea au avut loc în București, într-o zi ploioasă. Astfel că atmosfera a fost însorită de zâmbetul mirilor și de căldura cu care tratau atât oaspeții prezenți, cât și fiecare moment al lor.

Fotograf nunta

Ședința foto de la pregătirile mirilor a avut loc într-o atmosferă emoționantă, dar și haioasă. Toți apropiații au contribuit cu bucurie la firul poveștii. Domnișoarele și cavalerii de onoare și-au intrat în rol cu succes. Așadar, au susținut mirii și au echilibrat emoțiile puternice ale familiei, gata să atingă cele mai sensible zone din suflet. Invitații au sosit din Constanța, București sau din alte orașe ori state. Ce ne-a plăcut este că au format gașca perfectă de rude și prieteni. Participanți la nunta mult-așteptată, aceștia au fost activi cu mic cu mare în toate momentele. S-au distrat și au savurat bucuria transmisă de dragostea celor doi.

fotograf constanta
fotograf constanta
fotograf dualphoto
fotograf dualphoto

Începe plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne.
Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925
Liviu +40 722 433 672
Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


fotografie-profesionala-constanta

Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

Folosim atat cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor, precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
Accept
Setări ×
×