Liviu: +40 722 433 672   |   Alina: +40 724 051 925

Mircea si Mădălina

Mădălina și Mircea

ECHILIBRUL IN DOI

Ne aducem aminte cum la prima întâlnire, Mădălina și Mircea ne spuneau că nu au idee cum va fi nunta lor, că se vor informa și vor organiza totul așa cum se cuvine, că vor ține cont de tradiții și de sfaturile celor apropiați. De la fotograful de nuntă, e posibil să primești niște sfaturi foarte valoroase în materie de organizare a nunții, ceea ce este un plus pentru mulți dintre mirii care nu apelează la serviciile unui event planner.

Mircea Madalina fotograf profesionala pret

Și uite așa a început drumul lor spre formarea unei familii.

Se iubesc, sunt devotați unul celuilalt, ceea ce nu poate să ducă decât la reușite, în toate sensurile. Așa că, evenimentul lor a fost unul cu multă emoție, au pășit într-o nouă etapă a vieții lor, încurajați de nași, familie și prieteni, care s-au implicat frumos ca mirii să simtă susținerea lor, ce minunat este să fii înconjurat de oameni dragi!

Normal Mircea si Madalina fotograf profesionala pret
Normal Mircea si Madalina fotograf profesionala pret
Normal MirceaMadalina fotograf eveniment constanta
Normal MirceaMadalina fotograf eveniment constanta

Începe plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne.
Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925
Liviu +40 722 433 672
Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


fotografie-profesionala-constanta

Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

Folosim atat cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor, precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
Accept
Setări ×
×