Liviu: +40 722 433 672   |   Alina: +40 724 051 925

Greta & Alex

Greta și Alex

POVESTE MIRIFICĂ

Greta și Alex sunt doi tineri frumoși, plini de viață, cu sete de cunoaștere și cu multă iubire în suflet, sentimente ce s-au concretizat printr-o nuntă deosebită. Sunt o prezență minunată, ceea ce ne-a ajutat să ne simțim foarte bine ca fotografi, pe tot parcursul evenimentului.

greta si alex poze profesionale nunta

Nunta lor a avut loc în localitatea unde s-au născut, în Râmnicu Sărat, un orășel micuț, unde s-au întrunit toți cei dragi lor pentru a-i sărbători. Până să înceapă momentele propriu-zise ale nunții, am făcut un popas pentru a face câteva fotografii în codrul verde, pregătit să găzduiască petrecerea ce avea să înceapă odată cu lăsarea serii.

Greta Alex fotografi profesionale nunta
Greta Alex fotografi profesionale nunta
greta si alex dual photo fotografie profesionala de nunta
greta si alex dual photo fotografie profesionala de nunta

Începe plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne.
Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925
Liviu +40 722 433 672
Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


fotografie-profesionala-constanta

Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

Folosim atat cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor, precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
Accept
Setări ×
×