Liviu: +40 722 433 672   |   Alina: +40 724 051 925

DESPRE NOI
& EXPERIENTA CU NOI

DESPRE NOI
& EXPERIENTA CU NOI

Echipa Dual Photo este formată din Liviu și Alina, un cuplu de fotografi din Constanța, dornici să cunoască povești reale.

Activitățile noastre se învârt în jurul noțiunii de iubire, iar asta se vede în viața noastră personală, în pasiunea continuă pentru fotografie, dar mai ales în oamenii cu care interacționăm și în semnificația evenimentului la care ei optează să le fim alături.

Ne simțim onorați de fiecare dată când suntem prezenți să captăm cele mai profunde emoții, momente unice, parte din viața voastră. Cu fiecare experință, ne considerăm mai bogați emoțional și totodată fericiți că noi suntem cei responsabili ca voi să vă amintiți cu drag mereu de ziua în care ați ales să formați o familie.

Având în vedere că suntem două persoane diferite din punct de vedere al viziunii, al sexului , al stilului abordat, colaborarea cu noi aduce un plus fotografiilor voastre, o abordare completă care pune în lumină cele mai importante aspecte. Indiferent unde vă aflați, noi putem să fim părtași la evenimentul vostru și să conturăm împreună albumul pentru o viață.

quote

A dream you dream alone is only a dream, a dream you dream together is reality.

John Lennon

Începe plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

Folosim atat cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor, precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
Accept
Setări ×
×