Liviu: +40 722 433 672   |   Alina: +40 724 051 925

Rent a selfie station

DualPhoto BOX

Te-ai obișnuit deja cu activitatea haioasă de a îți  face selfie-uri la evenimente, la aproape toate petrecerile întâlnești o cabină sau o oglindă foto. Ce-i drept, invitații se pregătesc  minuțios pentru eveniment, încât e minunat ca la sfârșitul serii să plece acasă cu o fotografie printată, parte din albumul lor personal, fie că voi,mirii, ați avut timp sau nu să îl rugați pe fotograf să vă surprindă împreună, fie că au ieșit sau nu pe ringul de dans, ei rămân cu o amintire despre ei.

DualPhoto BOX vine în sprijinul organizării evenimentului tău. Este o stație de selfie-uri deosebită, cu un design simplu și minimalist, care se potrivește perfect în cadrul elegant de la restaurant.  Cu cât mai inteligent amplasată statia de selfie-uri, cu atât mai mult va avea succes și va contribui la atmosfera de petrecere. Accesoriile care vor fi puse la dispoziția oaspeților tăi vor amplifica spiritul petrecerii, fiind haioase și pozitive. Fotografiile pot avea fie magneti pe spate, fie un plic modern, pentru protectie si pastrare, după cum preferi.

Design-ul fotografiei va fi stabilit împreună cu tine, înainte cu o săptămână de eveniment.

Stația de selfie-uri poate poposi la evenimentul tău 4, 6, sau 8 ore, în funcție de organizarea momentelor serii, unde doi prieteni DualPhoto BOX vor fi prezenți pentru a-i îndruma pe invitați și pentru a le răspunde la întrebări. În plus, noi îți punem la dispoziție o serie de flyere de dimensiuni mici,cu un design potrivit,  care pot fi așezate pe mese, cu un mesaj care îi va îndemna pe invitați să îndrăznească să vină la stația de selfie-uri.

Pentru mai multe detalii, solicită o ofertă personalizată și include stația de selfie-uri în atmosfera petrecerii, pentru un plus de fericire a oaspeților tăi.

Folosim atat cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor, precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
Accept
Setări ×
×