Liviu: +40 722 433 672   |   Alina: +40 724 051 925

DualPhoto STUDIO

Pentru o viață și peste

Hai și tu la studio!

După un parcurs frumos în fotografia de eveniment, echipa Dual Photo Studio este pregătită să asigure și altfel de amintiri  familiei tale, tot pentru o viață.

Rezervă acum sesiunea Newborn, Baby, Smash the cake, Maternity sau Family și transformă clipele acestea magice din viața ta în imagini nemuritoare (consultă oferta pentru mai multe detalii legate de recuzită, durată, costuri, etc.)

Ședințele foto se realizează în studio-ul nostru pregătit și accesorizat cu cele necesare, gata să vă primească chiar și bebelușii în condiții optime. Ocazional, sesiunile Maternity și Family se pot realiza în aer liber sau acasă la voi.

În anumite perioade ale anului, realizăm ședințe foto tematice, cum ar fi: Ședințe foto de Crăciun, Ședințe foto de Paște, Ședițe foto Mommy&Me și altele.

Dăruiește! Ce cadou poate fi mai potrivit, dacă nu o sesiune foto, care rămâne în dar și generațiilor viitoare? Am pregătit pentru tine vouchere de Ședință foto cadou, în varianta printată sau electronică.

Folosim atat cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor, precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
Accept
Setări ×
×