Liviu: +40 722 433 672   |   Alina: +40 724 051 925

WEDDING
PHOTOGRAPHY

Check Portofolio

WEDDING
PHOTOGRAPHY

Check Portofolio

KNOW YOUR PHOTOGRAPHER

PRECIOUS MEMORIES, FOR YOU AND FUTURE GENERATIONS

WHO ARE WE?

The Dual Photo team is formed of Liviu and Alina, a photography couple from Constanta.
It’s important for you to know that our activities revolve around the notion of "LOVE", and this is visible in our personal lives, in our undying passion for photography, but most importantly, it is the people that we interact with and their special events that make the word "LOVE" really stand out.

We feel honoured every single time we are there for you to capture the most profound emotions, the unique moments that adorn your lives.

OUR PORTOFOLIO

The most beautiful moments with your family.

Start planning your event today.

Use the form to contact us or call us.
Liviu +40 722 433 672 or Alina +40 724 051 925
Liviu +40 722 433 672
Alina +40 724 051 925

Pick the event type and the date


fotografie profesionala constanta

A word from our clients

Mulțumim Dual Photo pentru profesionalismul și pasiunea cu care ați creat din cele mai frumoase momente de la nunta noastră o amintire minunată pentru toată viața! Cu siguranță ne veți fi alături și la alte evenimente importante din viața noastră!

Cristina & Ciprian

Niște oameni minunați și o echipă mai mult decât profesionistă, ați surprins absolut toate momentele în niște poze care par de revistă. Mulțumim că ați făcut ca cea mai frumoasă zi din viața noastră să fie atat de specială… Vă recomandam cu cea mai mare căldură. Vă pupăm, Maria și Florian.

Marian & Florian

Ne-a plăcut să colaborăm cu voi. A fost o experiență frumoasă pentru noi, am apreciat faptul că v-ați dat interesul și ați fost foarte flexibili. Am fost foarte mulțumiți de rezultatul muncii depuse. Ne-a încântat faptul că sunteți tineri, încă de când v-am ales, ne așteptam la o colaborare super și nu ne-ați dezamagit!

Lory & Codruț
Folosim atat cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor, precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
Accept
Setări ×
×